Att bli patient vid klinikerna

Vi har nu tre klinikverksamheter efter vår flytt till Karlavägen 100.

 

Bragee Rehab

Detta är vår nya klinik där vi tar emot patienter med remiss eller egenremiss. Du kan nu läsa mer om programmet här, där du också kan ladda ned egenremiss.

 

Smärtspecialistmottagningen

Dr Dan Vinberg fortsätter med denna verksamhet och  tar emot remitterade patienter som haft ont längre än sex månader, har en rimlig diagnos ställd av sin ordinarie läkare och bor i Stockholms län. I första hand tar Dan emot läkarremisser från husläkare, då efterfrågan är mycket stor, och det är nödvändigt att prioritera. Tyvärr kan Dr Vinberg inte ta emot alla patienter vi önskar,  och landstinget tillåter ej fler besök än vad vi gör årligen. Vi prioriterar efter medicinska behov, och det finns stor enighet bland smärtenheterna i Stockholm att vi inte skall ta emot dem som redan har eller har haft en kontakt med annan sådan, så om du tidigare besökt smärtklinik eller smärtläkare råder vi dig att i första hand ta ny kontakt med denna.

 

Dr Bragées smärtspecialistmottagning är nu stängd, Denna mottagning har övergått till att bedriva  rehabilitering och tillåts inte längre ta emot sina tidigare patienter. 

 

Forskningskliniken

Här möter vi patienter som gärna deltar i läkemedelsstudier för nya läkemedel mot smärta, diabetes och andra sjukdomar. Denna verksamhet bedrivs i våra nya lokaler.

 

Dela med dig! Dela med dig!

Välkommen logga in

Egenremiss för rehab

Du behöver inte ha läkarremiss för att få 8 veckors smärtrehab hos oss. Vi sänder gärna information om vår rehab och egenremiss.

Klicka här. 

Björn Bragée, smärtläkare

 

Populära artiklar

 

Upptäkt kan bota diabetes 2

Forskare har upptäckt en helt ny signalväg i muskelceller som med god sannolikhet kan användas för att hitta en ny sorts mediciner mot typ 2 diabetes.
Läs mer

 

Dold ryggsjukdom lyfts fram

Personer som lider av inflammatorisk ryggsjukdom har en betydligt större sjukdomsbörda än vad man tidigare trott. Det visar en ny svensk studie.
Läs mer

 

Patenternas makthavare nr 1

Reumatikerförbundets ordförande Anne Carlsson är patienternas främsta makthavare.
Läs mer

 

Helt ny cancerbehandling

Ett forskarlag från fem svenska universitet har hittat ett helt nytt sätt att behandla cancer.
Läs mer

 

Våra sidor

www.bragee.se
- om våra kliniker och rehab

www.patienttorget.se

- en virtuell patientförening

www.medect.se

- om vårt företag

www.smartguiden.se

- om smärta och behandling

www.smartforum.se

- utbyt erfarenheter!

 

Gilla oss på facebook!

Hitta smärtklinik

Lista över alla smärtenheter

Vi presenterar den första kompletta listan med 244 svenska smärtenheter. Den består av allt i från universitetssjukhusens stora kliniker till små mottagningar.
Läs mer

Nyhetsbrev

Här kan du välja de nyhetsbrev du vill prenumerera på, eller avsluta. Man behöver inte vara medlem.

Nya medlemmar

Som medlem får erbjudanden om exempelvis utbildningar, förhandsinformation och nyhetsbrev. Det är gratis och har inga förpliktelser, och du bidrar till att göra patienternas röst hörd!

Vi har nu 23296 medlemmar!
Senaste är:

Adrendoda

Jamesmaw

elvialg11

arlymieatiffany

escombeskeit

Valerazen1991

ABrooca

Crystalseawl

grattialRom

Narvadamen

Nytt och Notiser

 

Mer tid för patienten i England

En ny jämförelse visar att svenska läkare lägger ner dubbelt så mycket av sin arbetsdag på administrativt arbete som sina kolleger i England.
Läs mer

 

Tro på forskningspatient.se

En projektrapport rörande kliniska prövningar framhåller webbplatsen forskningspatient.se som en viktig del för att lösa problemet med att få fram fler patienter till kliniska studier.
Läs mer

 

Lovar snabb cancerbehandling

24 socialdemokrater lovar högst fyra veckors väntan på canceroperation om de vinner valet.
Läs mer

 

Vaccin mot diabetes typ 1?

Flera forskare och företag arbetar just nu för att framställa ett vaccin mot diabetes typ 1. Kan det bli verklighet inom kort?
Läs mer

 

Rehabiliteringsträdgård hjälper

Naturunderstödd rehabilitering i rehabiliteringsträdgård har visat sig vara en bra och stödjande miljö för människor som drabbats av stressrelaterade sjukdomar.
Läs mer

 

Förbättrad klagomålshantering

Regeringen vill tillsätta en utredare som ska se över hanteringen av klagomål mot hälso- och sjukvården. Målet är att göra hanteringen av dessa ärenden enklare, effektivare och mer ändamålsenlig.
Läs mer