Vem kan gå i rehab?

Smärta eller utmattning mer än tre månader

Vi tar emot patienter för rehabilitering både via läkarremiss och med så kallad egenremiss, det vill säga en remiss som du fyllt i själv.

Minst tre månader upp till många år

Du som har haft värk och/eller utmattning under mer än tre månader och har provat vanliga behandlingar, men utan att det har hjälpt, kan kontakta oss. De flesta som kommer har haft sina symptom betydligt längre än tre månader, oftast under många år. 

Frikort gäller

Vi arbetar på uppdrag för Region Stockholm med multimodal rehabilitering för långvarig smärta och/eller utmattning (MMR2). Frikort/patientavgift gäller. Vi kan tyvärr inte ta emot dig som vill ha enbart diagnos och utredning eller smärtbehandling av läkare. I programmet ingår utredning och genomgång av diagnos.  Alla som är över 18 år och uppåt och uppfyller kriterierna är välkomna - och som inte under det senaste året redan har gått i ett MMR2-program.
Tala med din läkare om att få en remiss eller skicka själv din ifyllda egenremiss med post till

Bragée Rehab
Karlavägen 100 
104 51 Stockholm

så kontaktar vi dig. Remissen kan inte fyllas i direkt på nätet eller e-postas.
Kan du inte skriva ut remissblanketten, ring oss på nr
08 54588875 (välj 5) så skickar vi den till dig.

Du fyller i samma remissblankett, oavsett om du söker rehabilitering för smärta eller för utmattning. Det är vanligt är att man har det ena som huvudproblem och även har inslag av det andra. Remissblanketten täcker båda. 

Egenremiss för utskrift