Hur Bragée kan hjälpa dig

Kunnig personal
10 veckors nystart!

Många som har ont eller är utmattade har lidit i onödan, därför att de inte har blivit trodda eller känt att någon har lyssnat på dem och tagit deras problem på allvar. Vi får ofta höra från våra deltagare att de fått höra att det "inte är något fel på dem". 

Långvarig smärta, utmattning eller både och, är ett komplext problem men det finns absolut hjälp att få! Hör av dig till oss. Frikortet gäller. Våra rehabprogram är utformade för att kunna hjälpa de allra flesta och vår personal är specialiserad på diagnos och behandling av problematiken. Du kan komma via en läkarremiss eller genom att skriva din egen remiss.

Det är inte svårt, och vi behandlar en sådan på samma sätt som remisser från vården.

OBS: Egenremiss gäller inte vid ME/CFS utan just när man har ont eller är utmattad, se nedan.

  1. Klicka på denna länk https://form.idkollen.se/bragee/egenremiss 
  2. Svara på fem enkla frågor
  3. Legitimera dig med bank-id och sänd
  4. Klart!

Om du har frågor så kan du ställa dem till oss på 1177, vi är duktiga att svara! Du kan också fylla i och skicka din egenremiss till oss inne på 1177 - klicka här och välj egenremiss.  

När du fyller i din egenremiss till oss, så behöver du bara följa formuläret. Om du har både smärta och utmattning, kan du diskutera med bedömningsteamet på bedömningsdagen vilket program som skulle vara lämpligast för dig.

Om du föredrar att skriva på papper, så har vi också en pappersremiss som du kan fylla i. Ring och beställ den på 08-545 888 75 så skickar vi den med posten, eller ladda ned och skriv ut den, om det fungerar för dig.

Här får du veta hur vår specialistbedömning går till

Läs här några berättelser från personer som fått hjälp hos oss