Om oss : Lediga jobb

Vi söker läkare, fysioterapeut, receptionist

Läkare sökes till Bragée klinikers enhet för smärtrehabilitering 

Engagerad receptionist/administratör med vana från vården
Du har en viktig roll eftersom du som receptionist är våra patienters första intryck av verksamheten och som administratör stöttar både patienter och kollegor. Vi kan erbjuda ett omväxlande och självständigt arbete där du ingår i ett team med goda kollegor i en trevlig arbetsmiljö. Länk till mer information och ansökan. 


Läkare till Bragée klinikers enhet för smärtrehabilitering 
Bragée Rehab söker läkare med intresse av multimodal rehabilitering (MMR2) vid långvarig smärta och utmattning. Vi söker dig med stort intresse för något av områdena, inklusive autonom dysfunktion och som har erfarenhet av teamarbete. Meriterande är specialistkompetens inom smärta eller rehabiliteringsmedicin. Länk till mer information och ansökan.

Leg fysioterapeut/sjukgymnast med specialistkompetens inom smärta eller mental hälsa 


Leg fysioterapeut/sjukgymnast till Bragée klinikers enhet för smärtrehabilitering 
Vi söker dig med specialistkompetens inom smärta eller mental hälsa. Arbetet med deltagare sker främst i grupp, där du och ditt team följer de egna grupperna genom hela deras rehabtid. Du förmedlar såväl teoretisk som upplevelsebaserad kunskap. Vi har en uttalad neurosomatisk inriktning, vilket innebär att vi arbetar bottom-up med metoder inriktade på dysreglering i det autonoma nervsystemet.  Länk till mer information och ansökan.


Specialistläkare med intresse för ME/CFS 

Specialistläkare med intresse för ME/CFS till Bragée ME-Center

Som läkare på ME-Center ansvarar du för utredning, diagnostik och i vissa fall behandling, samt samverkan med primärvård för patienter med ME/CFS. Meriterande är specialistkompetens inom reumatologi, allmänmedicin, invärtes medicin, neurologi, smärtlindring eller ortopedi. Du har även kännedom om och ett uttalat intresse av att utveckla ME/CFS-vården. Länk till mer information och ansökan.


Du kan alltid kontakta oss med en spontanansökan