Lediga jobb: Socionom till rehab

Vi söker ny medarbetare


Auktoriserad socionom med dokumenterad utbildning motsvarande KBT steg 1

Dina arbetsuppgifter:

Som socionom genomför du den psykosociala utredningen och uppmärksammar de psykosociala frågorna vid planering av rehabiliteringen. Du håller kontakt med arbetsgivare, arbetsförmedling och försäkringskassa, är den som initierar och leder avstämningsmöten tillsammans med teamläkaren. Du möter gruppdeltagarna både i enskilda besök och fungerar som ledare för workshops inom ditt kompetensområde. Socionomen identifierar och behandlar krissituationer och tillför teamet kompetensen inom sociala frågor som tillämpning av socialförsäkringssystemet, arbetsmarknadsfrågor och familjesociala frågor.

I tjänsten finns utrymme för teamutveckling och handledning.

Om dig:

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från liknande uppgifter, gärna inom ett privat vårdföretag. Du har vana av teamarbete och god kunskap i försäkringssystem, rehabstegen och samhällsfunktioner. Auktorisation samt dokumenterad utbildning motsvarande KBT steg 1 är ett krav.

För oss är det lika viktigt att du kan ha en förtroendefull och stödjande roll med våra ofta hårt pressade deltagare som att du vill utveckla din förmåga i sant teamarbete med respekt och humor.

Vi kan erbjuda ett omväxlande och självständigt arbete där du ingår i ett team med läkare, psykolog, fysioterapeut samt arbetsterapeut i en trevlig arbetsmiljö med många nöjda rehabdeltagare.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående.

För frågor om tjänsten, maila Kristina Bergqvist/ HR-administratör.

kristina.bergkvist(snabel-a)bragee.se

Ansökan innehållande CV och personligt brev skickas via mail till kristina.bergqvist(snabel-a)bragee.se

Sista ansökningsdatum är 9 april 2018

Vi intervjuar löpande under ansökningstiden och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Välkommen med din ansökan!

Om oss: 

Bragée Rehab är en privat rehabklinik som arbetar på uppdrag av Stockholms läns landstings vårdval ”Långvarig smärta och utmattning”. Vi har sex team med läkare, fysioterapeuter, psykologer, socionomer och rehabkoordinatorer/arbetsterapeuter som tillsammans arbetar med deltagare i program för smärta och utmattning. Bragée Kliniker har runt 60 anställda och har funnits sedan 2014. Våra lokaler ligger i Garnisonen på Karlavägen 100.